Posted in henkirikos, mord

Selvittämättömia naissurmia Ruotsissa 2000-luvulta

Pernilla Theorin löytyi kuolleena asunnostaan Avestassa elokuussa v 2006.

Tekijä oli sytyttänyt hänen asuntonsa tuleen, jälkien peittämiseksi. Pernillalla oli laaja ystäväpiiri, hän työskenteli IT yrityksessä.

Hän oli mukana tyttö jolla ei ollut vihamiehiä, sanovat ystävät. Ex-poikaystävää on epäilty teosta, myös kaksoismurhaaja Eklundin DNAta on verrattu

rikospaikalt löytyneeseen DNAhan, mutta epäiltyjä eikä motiivia teolleen ei ole löytynyt.

Aftonbladet

 

Ulrika Åkesson, 28, kuristettiin sänkyynsä

Surma tapahtui Helsingborg’ssa.

Ulrikan löysi kuolleena asunnostaan hänen äitinsä, äiti oli mennyt tyttärensä asunnolle selvittämään miksi hän ei ole mennyt sinä päivänä töihin.

Rikospaikkatutkinta ei suoritettu kun ei aluksi henkirikosta epäilty, Tapaus on arvoituksellinen, myöntää Börje Sjöholm läänin rikospoliisista.

Expressen

 

Marie Johansson 36 sai surmansa työpaikalla Göteborgissa v 2005kun tuntematon henkilö puukotti hänet kuoliaaksi juuri enne kaupan sulkemista,

jossa Marie oli töissä. Tekijä on ilmeisesti naispuoline n tässä tapauksessa, ja poliisin mukaan hän saattaa olla mielisairas.

Poliisi on julkaissut valvontakameran kuvan epäilystä.

Poliisilla on tekijän DNA mutta epäiltyä ei ole löytynyt.

 svenskamord.se

 

Lena Berglund löytyi kuolleena aamulla työpaikan rappukäytävästä, elokuussa 2009 Västeras’ssa, hän oli ollut edellisena iltana juhlimassa ravintolassa.

Surmaasetta ei ole löytynyt. Tapaus näyttää olevan täysi mysteeri.

Expressen.

 

Marie-Louise Hake, 49 alussa näytti siltä että nainen joutui junan yliajamaksi. Tapaus sattui elokuussa v 2005 Göteborgissa. poliisi kuitenkin epäili tämä oli lavastusta ja uhri oli surmattu aikaisemmin ja hänen ruumis laitettu raiteille jotta tämä näyttäisi tapaturmalta. Tapauksesta ei ole uutisoitu v 2005 jälkeen.

 

expressen

 

Eva-Marie Strandmark, Öllsjö, kesäkuu 2004

29 vuotias uhri löytyi kuolleena kotoaan, hänen ruumiin löysi hänen ystävä palanneesta talosta Öllsjöstä, Kristianstadin lähistöltä, kuolinsyy oli tukehtuminen, johon oli ilmeisesti käytetty tyynyä. Surman jälkeen sai poliisi salaperäisen kirjeen, jossa lähettäjä pyysi 50 000 kruunua ennakoon, tekijän jäljille johtavasta vihjeestä. Poliisi julkaisi valvontakameran kuvan pyöräilevästä miehestä, joka oli ilmeisesti vieraillut naisen luona useita kertoja.

 

svenskamord.se

 

Carina Thorén 34 löytyi kuolleena kotoaan Eslövissa v 2000, hän oli juuri tiskaamassa kun häntä puukotettiin 17 kertaa.

Mikael Kittilä, joka istuu elinkautista homomiehen murhasta ja on tuomittu ainakin 40 eri rikoksesta, oli epäiltynä surmasta, mutta todisteita hänen syyllisyydestä ei saatu.

tv3.se

Author:

Writing about crime