Posted in henkirikos, justice, mord, rikostutkinta

Elin Krantzin murha Ruotsissa

Ruotsissa epäillään taas maahanmuuttajaa henkirikoksesta. Maahanmuuttajat syyllistyvät yllättävän usein henkirikoksiin Ruotsissa, ilmiö lisää tietysti maahanmuuttovastaisuutta entisestään. Maahanmuuttovastainen puolue onkin pääsyt ensimmäistä kertaa Valtionpäiville.

Göteborgista kotoisin olevan 27 vuotias Elin Krantz katosi 27 syyskuuta 2010 Hisingen keskustasta. Muutama päivä katoamisen jälkeen hänen ruumis löytyi metsästä.

Ruumiin löytöpaikka

Uhri oli pahoinpidelty kuoliaaksi, poliisi kuvailee tekoa brutaaliksi. Tekijä on vangittu epäiltynä murhasta.Hän kiistää teon. Poliiisin hallussa on raitiovaunun valvontakameran video kun mies yrittää lähennellä naista. Kun nainen poistui ratikasta, mies seurasi häntä. Poliisin mukaan mies valehtelee kun sanoo että meni tämän jälkeen suoraan kotiin.

Elin Krantz

Epäilty on 22 vuotias kahden lapsen isä Ephrem Tadele Yohannes

Aftonbladetin tietojen mukaan epäilty on asunut Yhdysvalloissa, Virginian osavaltiossa, jossa hänet on tuomittu useista rikoksista mm rattijuoppomuksesta, jolloin myös yksi ihminen loukkaantui yliajossa. Hänet tuomittiin noin vuodeksi vankilaan. Hän on muutanut Ruotsiin vasta viime vuonna.

Tässä yhteydessä kerrottakoon muistakin maahanmuuttajien tekemistä henkirikoksista. Suuri osa Ruotsin elinkautisvangeista on maahanmuuttajia, myös suomalaiset ovat aika reippaasti edustettuna siellä ko listalla.
Lebanonilainen maahanmuuttaja Ahmad Akileh pahoinpiteli törkeästi iäkästä pariskuntaa parkkipaikalla, maaliskuussa Landskronassa , jonka seurauksena toinen uhreista 78 vuotias Inger Wickman, kuoli. Tuomari osoitti suvaitsevaisuutta ja tuomitsi tekijän vuodeksi ja 10kk vankilaan.Vuonna 2008 epäiltiin neljä maahanmuuttaja miestä maanviljeilijän kidutussurmasta. Tapauksesta on juttu tässä blogissa.
Toni Mattila surmasi tyttöystävänsä Erika Erikssonin, 28 viime vuoden marraskuussa. Emma Persson pahoinpiteltiin henkihieveriin, tyttö vammautui pahoinpitelyn seurauksena, hän sai vaikean aivovamman ja on pyörätuolissa. Tämäkin rikoksentekijä on kurdi, hän on muuttanud nimensä ruotsalaiseksi, nyt hän on Casper El-Kaissi Östlöv, ennen Salah Fadi Samir Mahdi El-Kassi. Ramadhan.

Hänet on tuomittiin murhan yrityksestä, sieppaukseta ja törkeästä raiskauksesta 12 vuodeksi vankilaan helmikuussa, mutta mies on valittanut päätöksestä.

Beatrice Fredriksson surmattiin raa’asti maahanmuuttajan toimesta toukokuussa. Tekijäksi epäillään kurdia Barzan Kamal Othman Khoshnaw‘ia.

18 vuotias Nancy Tavsan puolestaan surmattiin raa’asti viime vuoden joulukuussa, Göteborgissa, tekijä oli somali, vuonna 1988 syntynyt Abdulaziz Abdullahi Mohamed Hussein

Lähde.svenskamord.se
Aftonbladet

Author:

Writing about crime