Posted in henkirikos, homicide, murder, murha

Nainen surmasi raa’asti vaimonsa vuonna 2008 Floridassa.

Torstaina, 23.10 löytyi paikallisen IT yrityksen toimitusjohtaja raa’asti surmattuna autostaan. Hän oli 56 vuotias Jessica Kalish. Naista oli pahoinpitelty raa’asti, häntä oli lyöty ruuvimeisselilla yhteensä 222 kertaa.
‘Tekijä on ollut varmasti raivossaan’ kommentoi Gary Chapman Boynton Beach poliisista.

Uhri Jessica Kalish

Uhrin lompakko ja autonavaimet löytyivät lähistöltä samana päivänä. Uhri asui yhdessä ex-kumppaninsa Carol Anne Burgerin kanssa. Joku oli soittanut Burgerille torstaina ja kertonut että hänen ex-rakastajan ruumis löytyi lähistöltä, jonka jälkeen Burger oli ilmottanut hänet kadonneeksi. Hän sanoi poliisille että nainen oli mennyt kuntosalille edellisenä päivänä mutta hän ei ollut tullut kotiin.

 

Poliisit epäilivät uhrin ex-lesborakastajaa Burgeria heti. Epäillyt heräsivät sillä moni asia viitaisi siihen että surma tehtiin henkilökohtaisista syistä. Poliisit menivät seuraavana päivänä heidän kotiin ja löysivät Burgerin ruumiin talon takapihalta. Hän oli ampunut itsensä juuri ennen poliisin saapumista. Itsemurhakirjetta ei löytynyt.

Tutkinnassa selvisi Kalish oli juuri palanut kotiin kuntosalilta noin klo 21:15 , kun hänen kimppuun hyökättiin autotallissa, jolloin tekijä pahoinpiteli hänet kuoliaaksi. Sen jälkeen nainen laittoi Kalishin ruumiin auton takapenkille ja ajoi noin 5 kilomerin päähän kodista. Hylätty auto Kalishin ruumineen löytyi seuraavana päivänä Kalishin työpaikan läheisyydestä..

Rikosteknisessä tutkinnassa selvisi että heidän talosta löytyi runsaasti verijälkiä: autotallista, pesukoneesta, suihkusta, ja kylpyhuoneen lattialta ja pesualtaasta, joita oli yritetty siivota ja pestää pois.
Myös Burgerin verisiä jalanjälkiä löytyi talosta.

 

Carol Anne Burger oli palkittu kuvajournalisti ja toimittaja. Hän oli työskennellyt vuosia useissa paikallislehdissä. Hän oli kuitenkin menettänyt työnsä ja Huffington Post nettilehti julkaisi hänen blogeja korvauksetta. Burger oli myös paikallinen gay-aktivisti. Burger kärsi myös masennuksesta, mutta lääkkeitä hän ei suostunut ottamaan. Kuvassa talo jossa pariskunta asui

Carol Anne Burger

Ystävät kertoivat että 57 vuotias Burger harrasti joogaa, katsoi Discovery Channelli’a, kävi teatterissa ja piti erityisesti musikaaleista. Hän oli urheilullinen ja harrasti myös triatlonia.

Pariskunta oli eroamassa, he asuivat kuitenkin vielä samassa talossa taloudellisista syistä. Heidän talo, jonka he olivat ostaneet yhdessä, oli myynnissä. He olivat olleet yhdessä vuodesta 2000, ja mennet naimisiin v 2005.
Ex-parin välit olivat olleet kireät. Ystävät sanoivat että Burger kertoi olevansa ‘surullinen ja eristyksissä’, kun hänen ex surfasi tunteja netissä ja rupatteli uuden ihastuksensa kanssa.

Kalish oli löytänyt netistä uuden naisen, josta Burger oli tietoinen, mm mustasukkaisuus ja epätoivo olikin ilmeisesti raa’an surman syy. Burgerin ystävät eivät suostu uskomaan että hän olisi kyennyt tälläiseen tekoon.

‘Tämä on mahdotonta, tämä menee yli ymmäryksen, sanoo Burgerin paras ystävä Helen Gale. Jotain muuta on täytynyt tapahtua’.

Burger lähetteli ystävälleen usein sähköpostia.

Hän kirjoitti mm:

I’m feeling pretty isolated myself," Burger wrote on Aug. 13. "Part is simple depression, I suppose. The other part is simple withdrawal whenever I’m depressed. I just can’t bring myself to punish people with my sad self whenever I’m down. But I usually bounce back in time."

"I was really annoyed when I found out that Jess let her life insurance lapse for lack of payment," Burger wrote on Oct. 15. "She’s the beneficiary of everything I own and I have insurance on me that she would collect if I should drown in that triathlon I’m doing this weekend. But if she had a car crash I’d be up a creek!

Burger kirjoitti:’Tunnen että olet eristäytynyt muusta maailmasta. Oletan että tämä johtuu osittain masennuksesta. Toisinaan vetäytyn syrjään sillä en halua että ihmiset joutuvat sietämään surullista minua. Mutta yleensä tämä on ohimenevä.’

Toisessa viestissä hän kirjoittaa näin:

‘Olin todella ärsyyntynyt kun kuulin että Jessin henkivakuutus on umpeutunut sillä hän ei ole maksanut vakuutusmaksuja. Jos minä vaikka hukkuisin ensi viikonloppuna triatlon kilpailussa, hän saa kaiken mitä omistan.Mutta jos hän kuolisi auto-oonettomuudessa, niin minä en saisi mitään.’

‘Hän ilmeisesti menetti järkensä’ sanoi Gary Chapman, of Boynton Beach’n poliisista.

Palm Beach Post

Author:

Writing about crime